MareGroup

Všechny články

Nový milník na cestě k úspěchu - vstup do Okresní hospodářské komory Jihlava

20.12.2023  5 minut

Vážení čtenáři,

dnes bychom s Vámi rádi sdíleli vzrušující novinku, která znamená významný milník v naší cestě za podnikatelským úspěchem. Naše společnost, WebRex s.r.o., byla oficiálně přijata do jihlavské Okresní hospodářské komory. Vstup do tohoto prestižního sdružení je pro nás potvrzením kvality a důležitosti naší práce v oblasti vývoje softwaru a automatizace firemních procesů. Dovolte nám, abychom Vám přiblížili, co tento krok znamená a jaké nové možnosti se nám otevírají.
 


Síla spojení a sdílených hodnot

Připojení k Okresní hospodářské komoře není jen formální aktem - je to především o přijetí do komunity, která sdílí stejné podnikatelské hodnoty a vizi. Pro nás je toto spojení důležitým uznáním naší práce.

Slavnostní okamžik

Slavnostního aktu předání osvědčení se zúčastnili nejen členové našeho týmu, ale také představitelé Okresní hospodářské komory a další významní hosté z obchodní sféry. Atmosféra byla plná očekávání. Když jsme se chopili symbolického dokumentu, cítili jsme hrdost a zároveň velkou zodpovědnost, kterou toto členství přináší.

Co to pro nás znamená?

Vstup do Okresní hospodářské komory pro nás představuje mnoho příležitostí. Nejenže se otevírá dveře k novým obchodním kontaktům a partnerstvím, ale získáváme také přístup k širokému spektru podpůrných služeb a odborných školení. Máme možnost podílet se na tvorbě podnikatelského prostředí a aktivně se zapojit do dialogu s veřejnými institucemi.

Vize do budoucna

S vědomím, že jsme nyní součástí většího celku, jsme odhodláni pokračovat v naší misi - poskytovat našim klientům systémy na míru, které transformují a optimalizují jejich podnikání. Vstup do Okresní hospodářské komory nám dává nový impuls k inovacím a rozvoji našich služeb.
 



Jsme přesvědčeni, že členství v Okresní hospodářské komoře je nejen potvrzením našeho dosavadního úsilí, ale také základem pro naši další expanzi a zlepšování služeb, které nabízíme. Věříme, že tato nová kapitola v historii WebRex s.r.o. bude plodná a přinese úspěch nám i našim klientům.

 

Děkujeme všem našim zaměstnancům, partnerům a zákazníkům za podporu a důvěru, kterou nám poskytují. Těšíme na všechny nové výzvy a příležitosti, které nám členství v Okresní hospodářské komoře Jihlava přinese.

Další články